Продава реновирана къща в с. Бараково 10 км до Благоевград


Описание

Агенция за недвижими имоти Имот инвест предлага за продажба луксозна къща в центъра на с. Бараково. Имота се намира на 8 километра от гр. Благоевград, на 2 км от гр. Кочериново, на пътя от града за Рилския манастир. Районът в който се намира имота е престижен и предпочитан за живеене. Къщата е със застроена площ от 75 кв.м и РЗП от 150 кв.м разположена в парцел с равна правоъгълна форма и с площ от 300 кв.м. Двора е с висок дувар, отчасти озеленен, с наве, място за релакс, има възможност да бъде изграден басейн, както и лятна кухня!

Конструкцията на сградата е следната- Първи етаж е със стоманобетонна плоча, тухлени и каменни носещи стени, както и частични стоманобетонни елементи и гредоред за тавана на първи и втори етажи. Изградена е през 1950 година като през 2019 г. е реставрирана и след основен ремонт. Покривът е нов с изолация, дървен, двускатен с керемиди, гипсокартон с вата по външната страна на стените. Топло изолация между етажите. Нова PVC седемкамерна дограма Trocal, висок клас- подовите настилки ламинат и граниторгес, обзаведен и оборудван модерно. Къщата е с локално отопление на газ, с необходимите уреди и инсталации!
Модерна и съвременна къща с артистична атмосфера!
Разположението е следното:

Ниво 1- Просторна, слънчева и напълно оборудвана дневна с кухненски бокс, санитарен възел с мокро помещение и достъп към двора;

Ниво2- са разположени три самостоятелни спални, напълно обзаведени и оборудвани с всичко необходимо, модерна нова баня с WC и коридор който води към тераса с външно за къщата стълбище;

Ниво 3- Таванско помещение в което може да се направи още една стая за отдих и почивка, стая за гости, офис помещение и много други.

Има възможност да се направи и гараж! Безкомромисен имот! Отлична инвестиция за семейно жилище с всички удобства! Тишина, спокойствие, добронамерени съседи!

Няма коментари към обявата Покажи коментарите към обявата
Подобни обяви

Детайли
#144-2378
продава
МестоположениеКюстендил област, 
Тип имоткъща
Цена150 EUR
Боряна Демерджиева

Friday, December 8, 2023

150 EUR

Подобни предложения


#144-2378 | 150 EUR
  • продава
  • къща

Агенция за недвижими имоти Имот инвест предлага за продажба луксозна къща в центъра на с. Бараково. ...

#144-2389 | 42400 EUR
  • продава
  • къща
  • тухла

Предлагаме на вашето внимание постройка с рзп 150 кв.м в центъра на с. Боровец на 15 км от Благоевгр...

  •   1